Tid för self love

Vad passar inte bättre än att starta det nya året med lite self love? Att ta hand om sig själv kan innebära flera saker än att ha hemmaspa eller ta en härlig morgonpromenad. Vi har vänt blad och välkomnat ett nytt och spännande år där vi kan omfamna de nya i såväl det stora som det lilla. Trots att våren än inte står för tröskeln har vi en fin tid framför oss av att skapa nya vanor och rutiner som för oss närmre det liv vi vill leva. Det är inte de stora förändringarna och händelserna som spelar allra störst roll, utan även de lilla guldglimtarna i vardagen. Kanske längtar du efter att spendera mer tid vid middagsbordet på vardagarna eller drömmer du om morgnar i stillan ro? Låt 2022 vara året för self love där vi skapar tid för det vi vill ha mer av - vi på My Mall hjälper dig gärna på traven!


Morgonstund har guld i mun

Att ägna mer tid på morgonen åt en mysig frukost, en morgonpromenad och en yogastund inger inte enbart en bra början på dagen utan det gör en mer alert och glad. Kanske vill du avsätta tid åt att göra frukosten från grunden i form av att pressa din egna juice, baka bröd eller rosta din egna granola? Perfekt! En bra början tar en långt!

Uppdatera detaljerna

Har bordssilvret, handdukarna eller sängkläderna några år på nacken eller vill du börja inreda med mer naturfärger och rejäla material? Don't you worry, we got your back! Duka med linneservetter, bestick i skandinavisk design och liva upp med färska blommor - det behöver inte vara mer krångligt än att fokusera på hållbara material och tidlös design. Likt linne är bambu ett material som har kommit att bli mångas favorit. Inte undra på när bambuns egenskaper är många, likt att det är naturligt antibakteriellt, håller sig fräscht längre och behöver således inte tvättas lika ofta som andra material. Go bamboo!

Date Night

Intima middagar behöver inte enbart infalla på helger, passa på att förgylla vardagen med en mysig middag med din käresta! Piffa hemmet med doftande ljus, dämpad belysning och er favorit musiklista. Laga en god, kanske till och med ny rätt, tillsammans och duka upp middagsbordet lite mer extra än vanligt. Har ni svårt att hålla er borta från att prata om vardagliga grejer? Ingen fara, ladda upp med frågespel där ni får chansen att lära känna varandra på en ny nivå. Avsluta kvällen med att plocka fram den smidiga lilla projektorn och ha hemmabio. Vad är inte detta om en perfekt kväll!