Motionscykel B40, Master

MASTER FITNESS

Artikelnr: 1122~VA-6-60140

11 990 kr
Frakt 79 kr slutsåld
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
En mycket stabil och högpresterande motionscykel från Master med elektromagnetiskt motstånd i 32 st olika nivåer som ger en härligt tyst och mjuk drift.Master B40 är idealisk för rehab och med robusta stålramar som gör att den kan användas på företag, föreningar, hotell, vården och andra arbetsplatser och ger en kapcitet för vikter uppemot hela 200 kg.Svänghjulet på 10 kg ger ett effektivt motstånd och på LCD-skärmen kan du övervaka din puls, hastighet och mycket annan relevant information för ditt träningspass. Pulsmätning kan ske både via inbyggda sensorer i handtagen och trådlöst via ett pulsbälte som du kan köpa som tillbehör.Med de praktiska transporthjulen kan du enkelt ställa undan cykeln när den inte ska användas.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Sportgymbutiken.se