Roddmaskin R6040 *Bästa premiumval 2018*, Master

MASTER FITNESS

Artikelnr: 1122~VA-6-506040

Regular Price 17 299 kr
Du sparar 34% Specialpris 11 479 kr
Frakt 79 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Master R6040 är en stark, stabil och välbyggd roddmaskin som uppfyller alla de tänkbara krav som kan ställas av en riktigt kräsen användare.R6040 lämpar sig lika bra för hemmaträning som för företagsgymmet eller rehabavdelningen. Roddmaskinen lämpar sig även för mindre gym. Dubbelverkande bromssystem med luft och magnetmotstånd ger rejält motstånd och möjlighet att träna med olika program.En vidareutvecklad modell som 2018 uppdateras med fjärrkontroll från roddhandtaget som gör det enkelt att reglera motståndet.Roddmaskinen har trådlös pulsmottagare på 2,4 GHz, (pulsband finns som tillval) Roddmaskinen är av fullängd, vilket är en förutsättning för att även långa personer ska kunna träna effektivt och bekvämt.Utsedd av bäst-i-test.se till:Bästa premiumval 2018

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Sportgymbutiken.se