Booty Builder 7.0

BOOTY BUILDER

65 499 kr
Frakt 349 kr slutsåld
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Booty Builder är ett helt nytt fenomen i gymvärlden och är en innovativ träningsmaskin för att öka styrka och rörlighet i höfterna såväl som ge en funktionell råstyrka i vardagen som kommer väl till hands i flera olika sporter och idrotter och sist men inte minst forma en riktigt vältränad och läcker rumpa.Att stärka sätesmusklerna och hamstringsmusklerna kan bland annat bidra till att förebygga knä- och ryggproblem och öka din intensitet i övningar som marklyft och knäböj. Övningar på en Booty Builder-maskin kan t.o.m. få dig att bli en bättre löpare och skidåkare utöver att öka din allmänna atletiska förmåga.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Sportgymbutiken.se