Dipsställning PT050, inSPORTline

INSPORTLINE

Artikelnr: 1122~IN-12266

4 490 kr
Frakt 79 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Ett fristående dipsstativ från inSPORTline för att effektivt träna hela överkroppen framförallt triceps, axlar, deltamuskler och bröstkorg med den egna kroppsvikten som ditt motstånd.En stabil stålkonstruktion med överdimensionerade ramar och har försetts med behagliga och gummerade anti-skip handtag som är 32 cm långa vardera. Smart nog har PT050 även designats med 19 cm långa handtag där nere för att kunna bistå dig när du utför t.ex. tricepsarmhävningar och vanliga armhävningar.Tack vare gummihättorna på alla kanter av basen så står ställningen helt stilla när du rör dig på den och för de som vill ha mer belastning än sin egna vikt funkar det utmärkt att komplettera med ytterligare belastning som t.ex. en viktväst när man tränar.Denna dipsställning är främst avsedd för kommersiellt bruk på t.ex. gym och hotell men riktar sig till alla som vill ha kvalitet på sin arbetsplats eller i sitt hem.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Sportgymbutiken.se