Seated Preacher Curl IT7002, Impulse

IMPULSE

Artikelnr: 1122~VA-68-507002

6 590 kr
Frakt 79 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
En scottcurlbänk från Impulse för den kommersiella sfären för effektiv träning av biceps- och tricepsmusklerna.Seated Preacher Curl IT7002 har designats med fokus på att så lättanvänd och ha såg hög funktionalitet som möjligt för en sån här träningsapparat och är en populär produkt på gym- och annan kommersiell verksamhet över hela världen.Att den är enkel att använda innebär att alla olika besökare på ditt gym kan använda sig av den oavsett om de är nybörjare eller mer avancerade i sin träning. Detta innebär förstås att den inte bara passar på vanliga gym, utan även i gymmet på arbetsplatsen.De tjocka kuddarna skapar mycket komfort för armarna samtidigt som den också bidrar till slitstyrka. Med en tydlig gul justeringsspak kan du anpassa höjden efter dina preferenser.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Sportgymbutiken.se