Vibrationsplatta Xg-10 Pro, Carbon Black, DKN

DKN

Artikelnr: 1122~DK-20231

33 999 kr
Frakt 79 kr slutsåld
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Vibrationsplattan Xg-10 Pro från DKN-Technology har en välbalanserad plattform med ett rejält effektområde och når otroliga 12G.Den är konstruerad av högkvalitativt stål som förstärkts med kolfiber. Xg-10 Pro har en skärm med en integrerad 3D-visualisering av grafiska träningspositioner och med 12 integrerade program så passar Xg-10 Pro utmärkt för intensiv träning för gruppklasser, samt individuell träning. Den har ett frekvensområde från 20 till 50 Hz med intervallsteg på 5 Hz, modulerbar 3,8 mm amplitud.Dess snygga design och den kompakta storleken på den här maskinen passar in i vilken träningsstudio eller hälsocenter som helst.Vibratorplattan levereras med 2 överkroppsremmar, en tjock träningsmatta med hög densitet för låga övningar på plattan, en interaktiv tränings-DVD, och träningsaffisch.Denna maskin är avsedd för professionellt bruk, men passar även för dig som önskar intensiv hemträning.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Sportgymbutiken.se