Alkoholmätare AT6000

Regular Price 449 kr
Du sparar 50% Specialpris 224 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Kompakt Alkotestare / Alkoholmätare AT6000 

AT6000 alkomätare hjälper dig och andra att vara säkrare ute på vägarna.

Denna enhet har en liten, kompakt design och en stor upplyst LCD-skärm. Den har också ett brett mätområde och ljudvarningar om din promillenivå är över gränsen.
Tester ska endast användas för att ge en indikation på eventuell närvaro av alkohol i andningen/ blodet. Du bör inte lita på det som den enda grunden att bestämma berusning eller om det är säkert att köra ett fordon, använda utrustning eller engagera sig farliga aktiviteter.

Importören eller distributören ansvarar inte alls för användningen av denna produkt av någon anledning. Denna produkt får inte användas som verktyg för att bestämma huruvida en person kan lagligt eller säkert driva ett motorfordon eller en anordning. Intag av någon alkohol kommer att försämra reflexer och omdöme för att driva motorfordon.
Innan du testar, läs noggrant igenom handboken och följ instruktionerna

Egenskaper:
- Bärbar alkomätare AT6000
- Snabb och precis sensor
- Stor, lättläst LCD-skärm
- Ljudvarning om promillenivån är överstigen
- Kompakt design med låg energiförbrukning som får plats i fickan

Specifikationer:
- Mätområde: 0.00-0.20% BAC
- Alarmgräns: 0.05% BAC
- Batterier: 3 x AAA (ingår ej)
- Batteriliv: 2000 användningar
- Mått: 103 x 65 x 27 mm
- Vikt: 76,5 g

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Macskal