Wozom D24 PRO

3 990 kr
Frakt 0 kr Fåtal i lager
2 - 7 dagars leveranstid
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Wozom D24 PRO •SOLID TIRES•

Prisvärd & Robust Elscooter

Wozom D24 är en av våra populäraste modeller! Solid kvalitet samt massor av kraft och lång räckvidd som uppfyller behoven hos en genomsnittlig pendlare till ett överkomligt pris! Wozom D24 PRO är perfekt för dig som vill ha en pålitlig och billig elscooter.

Utrustad med SMART Accelerator

D24ans accelerator är utrustad med en säkerhetsfunktion som förhindrar att den kör iväg om du stöter emot den. Detta är praktiskt till exempel när man står vid ett övergångsställe. Den måste därför sparkas igång och kallas för "non zero start", om du ej vill ha funktionen kan du alltid stänga av den från appen som medföljer.

Kvalitativ Elscooter 

D24 PRO kan förväxlas med Xiaomi M365 eller andra scootrar men D24 PRO är mer robust och billigare och har även ett par robusta solida däck som aldrig kommer få punka. D24 PRO är vår populäraste scooter. 

Utrustad med PUNKTERINGSFRIA DÄCK

D24 pro är utrustad med punkteringsfria däck som gör det omöjligt att få punktering. Däcken har ingen luft i sig och kan därför inte gå sönder. Detta gör så att du tryggt kan använda din elscooter utan att oroa sig för punktering. Du slipper köpa till punkteringsfria däck eftersom att dem ingår vid köp av denna scooter.


 Motor & batteri:

Toppfart 25 km/t utan spärr
Motor 250 watt nominell motor, max 500 watt
Räckvidd Optimal räckvidd: 25-30 km (varierar beroende på förarens vikt, hastighet, temperatur och terräng)
Laddtid: 5-6 timmar
Broms Skivbroms bak + elektronisk broms fram
Ljus Stark vit framlykta och röd baklykta + bremsljus
Ihoppfällbar Ja
Ljud Ringklocka
Display LCD Display
Laddare Ja, laddare medföljer
Reflex Ja, monterad
Stöd Ja, monterad

 

Däck 8,5" solida däck PUNKTERINGSFRIA
Max vikt 100 kg
Vikt 12kg


Före första användning (REKOMENDERAS)

 1. Ta en säkerhetskontroll av produkten. Detta innefattar kontroll och eventuellt åtdragning av skruvar i vikmekanismen och bromsarna. Före första användning måste alla bultar, muttrar och skruvar kontrolleras.

2. Vi rekommenderar att du använder hjälm.

|SV| Du har alltid rätt till 6 månaders garanti!

|SV| Leveranstid 2-7 dagar!

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: wozom