Astronaut Starry Sky Projector Lamp Led Night Light Bordslampa

Regular Price 1 199 kr
Du sparar 39% Specialpris 729 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Funktioner:
Astronaut  Starry Sky Projector Lamp Led Night Light Bordslampa: Kombinationen av nebulosa och stjärnljus kan spelas ensam eller i kombination, och effekten av nebulosflöde skapar en avkopplande miljö.
'Den kan användas som en projektionslampa med ett utsökt utseende eller en exklusiv prydnad.
Fjärrkontroll och timer: Astronautens stjärnhimmelsprojektionslampa med fjärrkontroll kan styra på/av av nebulosor och stjärnljus.
Du kan justera ljusstyrkan, ändra ljusläget och det kan visa en mängd olika nebulosaeffekter.
Lätt att använda: Huvudet kan flyttas och demonteras, och stjärnhimlen och nebulosorna kan projiceras i vilken vinkel som helst, vilket ger en trevlig och drömmande miljö för ditt monotona sovrum eller spelrum mm.
Astronaut Starry Sky Projector Lamp Led Night Light Bordslampa är lämpliga för födelsedagar, fester, bröllop, rumsdekorationer, jul mm.
Stjärnhimlen projicerar galaxljusen skapar en underbar stjärnklar atmosfär och hjälper till att stimulera barns nyfikenhet, fantasi och kreativitet. Den är också mycket lämplig som en stjärnprojektor, en romantisk stämningslampa, ett nattljus eller en sänglampa för inredning.

Specifikationer:
Material: ABS+PC+PVC
Färg: vit
Bruttovikt: ca 650g
Ingångsspänning: 100-240V 50/60Hz 0,4A
Storlek: 120*113*228 mm

Förpackningen Innehåller:
1 st Astronaut projektionslampa
1 st USB -strömkabel
1 st Bruksanvisning på engelska
1 st Fjärrkontroll (batteri ingår inte)
1 st Låda

]]>

Läs mer

Plus-produkt

Våra Plus-produkter är utvalda av oss och extra förmånliga och trygga att handla. För alla produkter märkta med Plus-symbolen erbjuder vi:

  • Frakt max 49 kr
  • Alltid fri frakt vid köp över 699 kr
  • Förlängt öppet köp 30 dagar
  • Din försändelse skickas spårbart
  • Prioriterad hantering av din order

Alla köp omfattas av köpskydd via Nordisk E-handelscertifiering. Det är helt kostnadsfritt och täcker upp till 10 000 kr per köp.

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Macskal