Norrlands tidlösa smyckesvarumärke

Från delikata halsband till eleganta armband är varje smycke fyllt av tidlöshet och individualitet. 

Hemma hos grundaren Åsa har ett av rummen inretts till ateljé och butik. Hit kan man komma för att köpa färdiga smycken, specialbeställa eller få tips och råd när man ska inhandla smycken som present. På källarplan ligger silververkstaden där själva skapandet och tillverkningen sker. Här finns diverse maskiner, silvermaterial och annat man kan behöver för att kunna skapa unika och fantastiska smycken. Som kund är man alltid välkommen att titta in i verkstaden för att få se hur det ser ut. Gå ned i varv, ta det lugnt- ANDAS

ANDAS är en av ALTIs kanske viktigaste kollektioner. Tanken med smyckena är att du ska använda flera sinnen samtidigt för att enklare komma ned i varv och som en påminnelse för att stanna upp och ta det lugnt ibland. Smyckena fungerar väldigt bra för dig som är högpresterande eller alltid på språng. Med ett halsband, en ring, ett armband eller ett par örhängen bär du alltid med dig din personliga påminnelse om att andas.

Det som är mest unikt med nedvarvningssmycken från ALTI är att det medföljer en QR-kod till ditt smycke. Du laddar enkelt ned appen ”ALTIsmycken” till din telefon och skannar sedan in den QR-kod som följde med ditt smycke. Appen öppnar då upp avslappningsljud från naturen som du kan lyssna på samtidigt som du tar en paus för medveten närvaro och fokuserar på det som finns i just denna stund. I nuläget fungerar appen endast till Android-telefoner men en app även till Apple är under utveckling.

ANDAS-kollektion består av smycken som alla har en liten silverkula. Genom att känna på silverkulan samtidigt som du lyssnar på avslappningsljuden och andas så berör du flera sinnen samtidigt.

 

 

 

"girlPOWER"

 Kollektionen ”girlPOWER” har skapats som en symbol för självständighet och kvinnlig styrka. Vi vet att män och kvinnor inte är likadana och det är helt okej – det som inte är okej är när man nedvärderar den ena eller andra på grund av kön. ALTI står upp för allas lika värde oavsett kön. Kollektionen symboliserar kvinnlighet. Den symboliserar styrka, trygghet, lugn och POWER. Vår förhoppning är att du genom att bära detta smycke direkt känner samhörighet med dina medsystrar och blir den hjältinna du borde vara – stark, trygg och självsäker.

Det otroligt populära smycket finns nu även i denna coola modell med ear cuff.

Storleken på dessa silverörhängen är längd ca 20mm, bredd ca 10,3mm och tjocklek ca 1,3mm.  Längden på kedjan är ca 50mm. och diametern på ear cuffen är ca 11mm.

 

 


Kom och utforska hela ALTI:s sortiment hos oss på My Mall. Vi har ett brett utbud av deras vackra smycken som du kommer att älska.
ALTI´s sortiment hittar ni här!