Bitleksak - Fladdermus

149 kr
Frakt 49 kr slutsåld
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Den här söta bitleksaken är gjord av 100% naturligt gummi. Leksaken är till för att lugna de minstas ömma tandkött när tänderna träder fram. Leksaken har olika texturer som stimulerar barnens känsla av syn, hörsel, lukt, beröring och smak. Gummileksakerna passar perfekt för de små händerna att greppa. Rengör leksaken med en fuktig trasa eller med vatten (max 30 grader). Använd inga kemikalier på gummileksaken Kontrollera alltid produkten noggrant före användning för att se till att det inte finns några skador. Utsätt inte leksaken för direkt solljus och håll dig borta från värmekällor. Detaljerna och färgen på produkten kan variera då de är handgjorda. Från: Konges slöjd

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: mininook