bitte kai rand jacka

Märke:BITTE KAI RAND DANMARK
2 399,00 kr
Köpskydd ingår
Beräknad leveranstid: 2-3 dagar
Levereras av: Blå Dörren
I lager Säker betalning 14 dagars öppet köp
lätt jacka för våren och sommaren med hak krage, två fickor och pärlemor knapp stängning. linne kvaliteten gör jackan bekväm att bära och andas. Jackan kan användas för alla tillfällen som vardag, arbete eller fest. För en komplett look kan jackan utformas med matchande byxor eller shorts. Full längd i storlek M, 60 cm. Modellen på bilden är 175 cm och bär storlek S. tvättråd 30 ° fintvätt 100% linne
Detaljinformation
Lin är en naturlig fiber som är naturligt nedbrytbar. Den hållbara linplanten har låg påverkan på miljön eftersom den kräver lite vatten och gödningsmedel för odling. Linplanten är en stark växt som är motståndskraftig mot insekter och hårdhård i förhållande till väder och vind. Lin utvinns från linens växter och är ett slitstarkt material som beundras för sin renhet, glans och den vackra lite ojämna strukturen. På sommaren känns lin cool, fräsch och lätt, och på vintern känns den varmare mot huden. De många bra egenskaperna gör lin lämplig för kläder året runt.


ÖKO-TEX CERTIFIED
Våra tryck och färger som används är Oeko-Tex certifierade, vilket innebär att de är 100% fria från skadliga kemikalier. För att kunna certifieras enligt Oeko-Tex Standard 100 måste materialet testas helt fritt från skadliga nivåer av mer än 100 ämnen som är kända för att vara skadliga för människor.
Din beställning skickas normalt inom 1 arbetsdag. Beställningar skickas med DHL, Schenker, PostNord eller annan speditör och tar normalt 1-3 arbetsdagar. Kostnaden för frakt bestäms av återförsäljaren.
Du har öppet köp i 14 dagar. Returnera din vara få pengarna tillbaka.
Läser in...