Viato

Artikelnr: 1178~283322

2 499 kr
Frakt 49 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

VIATO - En unik fotoväska. Viato en stativryggsäck som utnyttjar ditt stativ som bas och ger dig lätt åtkomst till dina saker. Viato har en volym på hela 15 liter för dina tillbehör fördelat på två fack. Facken har vattentäta blixtlås och locken kan fällas upp och fästas med ett magnetlås. Bärremmar och ryggplatta är vadderade och försedda med ett meshtyg för bästa ventilation. Det finns ett vändbart väderskydd silver/svart som skydd för din utrustning. väderskyddet ligger i ett separat fack och är fastsatt i ryggsäcken för att inte komma bort. VIATO är förmodligen den mest fältmässiga ryggsäcken för Fågelskådare, Fotografer samt Videofilmare.

 

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Kikab i Katrineholm AB