Mono ED 8x42

Artikelnr: 1178~281045

3 199 kr
Frakt 49 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

 

Mono ED finns i två modeller 8x42 och 10x42, och är idealisk för personer som har grava synfel och bokstavligt bara behöver en halv kikare. Den är också lämplig för den som önskar en lätt smidig kikare utan att göra avkall på den optiska kvalitén. Stort synfält, enastående närgräns, vridbar ögonmussla och ett greppvänligt fokuserings hjul. Ett resultat av ED linsen och vår senaste ytbehandling, är skärpan och klarheten i bilden är häpnadsväckande. Kikaren är vattentät och gasfylld och har 30års garanti.Den levereras med handlovsrem och en mjuk väska som kan fästas i bältet. Vi har valt att leverera kikaren med Butler Creek objektivskydd som är fällbart och underlättar en fältmässig användning. Det finns även ett okularskydd i läder som kan köpas till.

 

 

Specifikationer 8 x 42  
Förstoring 8  
Objektiv lins diameter (mm) 42  
Närgräns (m) 1.45  
Synfält (m) 142  
Ögonavstånd (mm) 17  
Höjd (mm) 13.3  
Ø (mm) 47  
Vikt (g) 320  
Skymnings faktor 18.3  

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Kikab i Katrineholm AB