Vev & Solcellsradio 2000 mAh

Artikelnr: 1401~90057

399 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Multifunktionell Bärbar Nödradio med handvev och Solpanel. Radion har också utgångar för USB Laddning, d.v.s är även en Power Bank, och har även en ficklampa med 3 ledlampor. Det kraftfulla 2000mAh-batteriet kan laddas via en USB-kabel, solpanel eller handvev.Bär den med dig. Denna lätta AM/FM/NOAA-radio är ett enkelt sätt att lyssna på viktiga väder- eller nyhetsuppdateringar. Lägg den i en resväska eller använd den medföljande linan för att bära den för hand. Den är till och med tillräckligt liten för att få plats i en ficka. Den är mycket kompakt, utrustad med 1W mer hållbar och kraftfull LED, som kan användas vid camping, backpacking, vandring eller andra utomhusaktiviteter. Har batteriindikator som låter dig veta batteristatusen när som helst. Specifikation:Färg: RödMaximal strömförbrukning: 0,5WFrekvensomfång:AM: 520~1710 KHzFM: 87~108 MHzNOAA: 162.450~162.550 MHZArbetsspänning: 2,7V~4,2VStrömförsörjning: 2000mAh litiumjonbatteriLED: 3 vita lysdioder med hög ljusstyrkaFM / AM / NOAANödladdning av mobiltelefonerLaddnings- och urladdningsskyddFlera strömförsörjningsmetoder:Handvev, solenergi, USB DC5V-laddningStorlek: 130X60X40 (mm)Vikt: ca 226gAnvändning av radion:Vrid VOLUME-ratten medurs för att slå på radion och kontrollera volymen.Välj AM, FM eller WB med radiofrekvensband. För bättre mottagning, fäll ut radioantennen.Vrid på TUNER DIAL för att välja en station. När den valda radiostationen är helt ansluten tänds indikatorn.Använd ficklampa:Tryck på ficklampans strömbrytare för att slå på den.Tryck på ficklampans strömbrytare för att stänga av den.Solar / handvev / USB strömförsörjning:1. Solenergi:Placera produkten i genomsnittligt solljus i cirka 10-12 timmar, och den röda strömindikatorn tänds vid laddning.2. Manuell ström:Lyft veven. Vrid handveven medurs eller moturs i 3-5 minuter för att aktivera det interna batteriet vid första användningen eller när enheten har varit inaktiv i mer än 60 dagar. Den röda laddningsindikatorn tänds vid start. För efterföljande laddning, vrid handtagets vev i 2-3 minuter (vevhastighet>=130rmp) för att producera: 15-20 minuters kontinuerlig belysning av tre lysdioder; 15-20 minuters kontinuerlig radioanvändning (medium volym);3-5 minuters samtalstid3. USB-port laddning:Anslut ena änden av laddningskabeln till MicroSätt in den andra änden av USB-jacket i datorns USB-port.När litiumjonbatteriet är lågt lyser den röda strömindikatorn och batteriet laddasLadda mobiltelefoner, handdatorer, MP3...Lyft gummifliken på sidan av enheten.Anslut ena änden av laddningskabeln till en vanlig USB-port och anslut den andra änden till den externa enheten som ska laddas.Laddningsskydd:Röd lysdiod slocknar, det finns urladdningsskydd vid full laddningStoppa automatiskt utgången när batteriet är överbelastat eller kortslutetNär batterispänningen är lägre än 2,5V stängs strömmen automatiskt av

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: smyckenetc