Godiskorg Karl

399 kr
Frakt 49 kr I lager
1- 5 dagar till närmaste utlämningsställe
Produktbeskrivning
Perfekt julgåva med godis

Vackert inslagen konfektkorg fylld till bredden med konfekt i världsklass. Vi är noggranna med korgens innehåller och därför fyller vi den med marknadens bästa konfekt. Vi slår sedan in korgen i cellofan och dekorerar med fin rosett.  Gör korgen mer personlig genom att lägga till ett personligt kort.

Vi gillar kvalité. Därför är vi noga med vad vi fyller korgen med. Vi fyller korgarna för hand och vi använder bara den bästa, inslagna konfektyren. I denna vackra korg hittar du en spännande mix med kolor, härlig lakrits, god choklad, nya smaker samt massvis av klassiker. Vi lovar dig, detta kommer bli din nya favorit!

  • 2000 gram
  • Inslagen konfekt i världsklass
  • Vackert inslagen och fint presenterad

Innehållsförteckning:

Vänligen se tillhörande PDF-fil med innehållsförteckning för produktens godisblandning. All konfektyr är inslagen. Vi reserverar oss för mindre ändringar styrda efter tillgången av godis.

Vänligen observera att bilden visar ett exempel på produktens innehåll samt ett förslag på hur produktens innehåll kan se ut. Den faktiska produktens innehåll kan skilja sig mot bilden. Dock är fortfarande innehållet i toppklass samt enbart inslaget. Vänligen observera att färg på rosett/band kan skilja sig från vad bilden visar samt att varje produkt är handplockad.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Sakligheter.se