Badumsskåp Öppet Fack - Grå

1 799 kr
Frakt 99 kr slutsåld
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Snygg kombination Alla delar i detta skåp blandas sömlöst: den mattgrå finishen, de eleganta dörrarna och skåpet har en övergripande enkelhet. Lätt att rengöra En yta som är lätt att rengöra, hållbara konstruerade träpaneler och raffinerade detaljer samverkar med varandra Få mer förvaring Förvara dina handdukar eller extra toalettpapper. Inre hyllan är justerbar, med 3st höjdalternativ. Passar i flera rum Använd det i vardagsrummet som en förvaringsenhet, i entrén som en entréhylla eller till och med i ett hörn. Enkel montering Tack vare en enkel struktur och steg-för-steg-instruktioner så är detta skåp ihopmonterat snabbt.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: furniw