Panelgardiner Johannes Grön 2-pack - Arvidssons Textil

ARVIDSSONS TEXTIL

599 kr
Frakt 59 kr I lager
2-4 dagar till närmaste utlämningsställe
Produktbeskrivning
Liva upp hemmet med dessa fina panelgardiner från Arvidssons Textil. Panelgardiner Johannes har ett harmoniskt bladmönster i gröna nyanser. Gardinerna är designad av MiaLotta Arvidsson-Mars, hon är ju även som man kanske kan förstå av efternamnet en Arvidsonnare i tredje generation. Alla MiaLottas mönster är handmålade på skiss innan de görs iordning för tryck. MiaLottas inspiration kommer oftast från naturen i närområdet. Färdigsydda panellängder i 2-pack med overlock nertill. Tillverkade i 100% bomull. Storlek 2x 43x240 cm Material 100% bomull Färg GrönTvättråd 30 grader Specifik information ✓ Kanalupphängning ✓ Tillverkad i EU Arvidssons Textil grundades 1949 av Halvdan Arvidsson. Idag drivs företaget av den tredje generationen med en utgångspunkt mitt i svenska tygriket, Kinna i Marks kommun. Arvidssons Textil har länge skapat egna och unika mönster blandat med att köpa in färdiga tryck. Tillsammans med konstnärssjälen MiaLotta och svenska designers har de sedan utvecklat framtagandet av egna textilmönster. Med ett stort miljöfokus genomfördes 2010 en modern förändring för att bemöta kundernas krav på hållbara alternativ. Idag har Arvidssons Textil en rik historia fylld med utmaningar, nytänkande och framgångar. Det har omvandlats till 70 års värdefull erfarenhet.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: lillytex