Liten ryggsäck där du skapar egen design utanpå. 4-6 år - Blå

EGGMANIA

Artikelnr: 1124 BABEGGIS

399 kr
Frakt 49 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Unik ryggsäck då du skapar egen design utanpå! Med färgglada "Eggisar" (mjuka knappar av silikon) kan du skapa egna motiv, mönster eller text på den "Eggpad" (fästplatta av mjuk silikon) som sitter utanpå ryggsäcken.

Levereras med ett färdigt exempelmotiv och en extrapåse med ca 25-30 Eggisar i olika färger medföljer så att man kan ändra och skapa ny design. Observera att motivet på bilden är ett exempel och kan skilja sig från det som levereras.

I det stora facket finns en säkerhetsficka försedd med dragkedja. I det yttre facket finns fickor för att organisera småsaker. Meshfickor på utsidan för t ex en vattenflaska.

Tillverkad av slitstark polyester med ett PVC-överdrag vilket gör ryggsäcken vattentålig. Ryggsäcken är förstärkt på utsatta delar och botten är tillverkad av vattentät och slitstark gummi.

B21 x H21 x D10 CM

VARNING! Artikeln innehåller smådelar och är ej lämplig för barn under 36 månader. Kvävningsrisk!

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: eggmania