ANDAS-omlottring

ALTI

Artikelnr: 12623

1 195 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Syftet med kollektionen ANDAS är att hjälpa människor att komma till ro och varva ned. Vi vet hur svårt det kan vara att ta den där pausen som behövs för att rensa tankarna och bara andas. Vi vet också hur viktigt det faktiskt är att göra det. Detta magiska andningssmycke passar lika bra att behålla till sig själv som att ge bort som present. Stilren silverring i spiralform Denna variant av ANDAS-ringen är en stilren omlott-ring i spiralform. Ringen är tillverkad i massivt 925 sterlingsilver och har ANDAS stansat på ovandelen och den lilla silverkulan på nederdelen. På det bredaste stället är ringen cirka 13 mm bred och cirka 1 mm tjock. Ge bort en ring i present Vill du ge bort en ANDAS-ring i present? Det tycker vi är en jättebra idé. Många behöver en liten påminnelse om att stanna upp, varva ned och andas. Ringen passar perfekt som present till en förälder, present till en vän eller present till ett syskon. Den fungerar också utmärkt att ge bort till lärare vid avslutning eller någon annan som kan behöva påminnas om att andas ibland. Ställbar ring i silver Det som är så bra med just denna ANDAS-ring är den är ställbar. Du kan alltså själv ställa in ringen så den passar just din eller mottagarens storlek. Det gör att den är enkel att ge bort då du inte behöver oroa dig för att den inte ska passa. Interaktiv ring Precis som de andra smyckena i ANDAS-kollektionen så är tanken med den lilla silverknoppen att du ska använda den för att stimulera flera sinnen samtidigt. Med denna unika ring bär du alltid med dig din personliga påminnelse om att slappna av. Med ringen följer en QR-kod som du skannar i ALTIs app. I appen finns det naturljud som du ska lyssna på samtidigt som du känner på knoppen. Genom att stimulera flera sinnen blir det lättare att slappna av: Du känner, ser, hör och ANDAS.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: ALTI