Doftpinnar Kanel & Äpple 10 ml

GILBERT GILBERT

20 kr
Frakt 49 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Underbar presentförpackning med doftpinnar och rumsdoft som doftar ljuvligt av kanel och äpple. Ger en fräsch och behaglig doft och är en trevlig present att ge bort eller som en julklapp till julklappsspelet. Volym: 10 mlHöjd: 12 cmDoft: Kanel & ÄppleDesign: Gilbert GilbertRumsdoft är ett effektivt och säkert sätt att skapa en stämningsfull atmosfär och sätta en personlig prägel på ditt hem.Doftpinnarna sprider en jämn doft i rummet som du lätt kan variera efter humör och tillfälle.Användning: Öppna flaskan med den aromatiska oljan och sätt ner pinnarna i flaskan öppning. När du använder pinnarna för första gången kan det vara lämpligt att vända dem två till tre gånger, för att de optimalt ska mättas av doften.Rumsdoft doft doftpinnar aromapinnar

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.