Hypercolor - Chamelion

49 kr
Frakt 49 kr slutsåld
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Ett mycket populärt slime, i en mindre burk, samla på favoriterna. Hyper Color Thinking Putty är unik på det sättet att den är värmekänslig. Bara en ''touch'' från en varm kaffekopp eller ett element så kommer den att avslöja en ny het färg. När du leker med den kommer den sakta men säkert att byta färg, när den blir varm av dina händer. Låt den svalna eller lägg in den i kylskåpet, då kommer den gå tillbaka till sin ursprungliga färg. Testa även att lägga en del av Puttyn i varmt vatten och en del i kallt vatten för att se vad som händer. Hårdare Putty, men blir mjukare ju mer den leks med. Crazy Aaron´s Thinking Putty är tillverkad i USA av vuxna människor med olika funtionsvariationer. Putty torkar aldrig ut, även om den ligger utanför burken, badar i vatten eller hamnar i frysen. Alla Crazy Aaron´s Thinking Putty är helt giftfria, luktar ingenting och det blir aldrig kladdigt på händerna. Alla Putties funkar även som studsboll om de formas till en rund boll. Tillverkare: Crazy Aarons

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: mininook