Grillpåse

Artikelnr: 53292518

Regular Price 139 kr
Du sparar 14% As low as 119 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Only %1 left
Produktbeskrivning
Grillpåse

1. Non-Stick Grill Bag är den perfekta grillkompisen. Röken/värmen rör sig lätt genom nätet för att smaksätta maten och hålla grillgallren rena. Rök flödar genom nätdesignen för att ge smak åt ditt kött, grönsaker, fisk, räkor mm.
2. Maten stannar säkert i påsen under grillning, och non-stick-materialet gör det enkelt att ta bort maten efteråt. Grilla mat utan att förlora genom grillgaller, påsen är lätt att vända och vända för att använda, lägg helt enkelt din mat i påsen, knäpp den igen och släng den på grillen. Tryckknappar så att maten sitter säkert i påsen.
3. Det flexibla nätmaterialet är värmesäkert och kan återanvändas gång på gång. Att grilla mat i påsen istället för direkt på gallret minskar städningen efter matlagningen.
4. Värmesäker till 480 grader F (250 grader C) dessa påsar är återanvändbara och tål diskmaskin

Med dessa non-stick grillpåsar för grill kan du krydda din mat när den sitter fast i påsen. Vänd och vänd med en grilltång för att få de eftertraktade grillmärkena.
Ingenting kommer att glida genom galler i grillens svarta hål: Grillpåsarna är utrustade med tryckknappar för att säkerställa att även de minsta föremålen inte glider ut och faller mellan gallren. Du och dina vänner/familj får njuta av varenda bit av den grillade maten.

 

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Stuffstore