Hos My Mall hittar du unika produkter och välkända varumärken inom mode, heminredning, skönhet, hälsa, träning, klockor och smycken. Här finns Sveriges mest lokala och personliga butiker samlade på ett ställe.

Runtom Sverige finns butikerna som erbjuder produkter som inte marknadsförs via de stora kedjorna och som ger en service utöver det vanliga. My Mall grundades för att hjälpa dessa butiker med omställningen till digital handel i en tid när allt fler butiker försvinner närt konsumenter väljer att beställa sina varor från nätet. Vi erbjuder butikerna en marknadsplats där de når ut till 1000-tals shoppingsugna kunder.

För dig som konsument innebär det att vi har det största utbudet av helt unika produkter på marknaden som kommer från lokala butiker runtom i Sverige. Vår ambition är att ge dig produkterna som du inte hittar någon annanstans - våra personliga favoriter som vi har valt med omsorg och tanke.

Ledningen har lång erfarenhet e-handel och marknadsföring, vi har arbetat med att driva tillväxt för flera snabbväxande och välkända företag inom ett flertal branscher. Företaget har ett 30-tal aktieägare, allt från personal och ledning till investerare.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på support@mymall.se. Vi hjälper dig före, under och efter ditt köp. Vill du hänga med på vår resa gör du det enklast via FacebookInstagram och LinkedIn.

Hälsar,
Håkan Jonsson, VD

My Mall Sweden AB,
Organisationsnummer 559018-1581
Nätbutik: www.mymall.se