Farsdag 2021

Andra söndagen i november är dagen då alla pappor firas lite extra. Frågan är dock hur man ska visa sin uppskattning för sin far - ska du ge en gåva, ta hand med ut på restaurang eller varför inte köpa en vacker blombukett? Barnteckningar, slips och kalsonger är klassiska presenter – men det finns så mycket mer roligt att ge som pappa inte förväntar sig, men som han kommer gilla. Oavsett hur man visar sin uppskattning så är det tanken som räknas och här kommer ett skepp lastat med tips på hur du och din far kan fira farsdag 2021!

Hemmalyx

Vad sägs om en mysig höstkväll i november fylld med saker du och din far, eller pappan till dina barn, tycker om mest? En härlig middag med er favvismåltid, kanske levande ljus och som avslutning en dessert framför er favoritfilm? Många vill fira sin egen pappa eller kanske sina barns pappa på fars dag. Men att komma på en present kan vara lättare sagt än gjort. En god frukost, en smarrig kaka eller bjuda ut pappa på fika kanske räcker alldeles utmärkt. Bara du vet vad som gör din pappa glad - låt fantasin flöda!


Söndagslyx

Finns det någon restaurang som du och din far länge pratat om att besöka? Kanske vill ni prova klassisk italiensk mat, traditionellt indiskt eller asian fusion? Ta med farsan på en smakupplevelse ni sent kommer glömma.


Personliga gester

Kanske är pappans intresse fiske, svampplockning, jakt, sudoku, matlagning eller varför inte mode och stil? Leta fram upplevelser såsom en guidad fisketur, matlagningskurs eller en personal shopper och låt pappan utvecklas inom sitt intresse!

Presenter för matlagningsfantasten

Fiskars knivar, stekpannor och grytor kommer du långt med i köket. Klassiska kockknivar som är perfekt anpassade till det som önskas tillagas. Unna farsan en populär paninigrill för att kunna göra perfekt rinniga ostmackor i höstens mys. 

Presenter för sportnörden

Om även farsan hakat på padeltåget så är  väl ändå den perfekta farsdagspresenten ett padelracket. Eller om din far aldrig får nog av att testa nya sporter kanske discgolf är något nytt värt att prova? Hemmaträning är något som inte ska missas - utrusta hemma gymmet, för både dig och farsan ;-)